J´adore Cubics Deluxe Udskiftbar Rundpindesæt 4.00-8.00 mm.

kr. 699,00

Udskiftbar rundpindesæt fra KnitPro-serien J’adore Cubics har firkantede pinde og en ergonomisk form. For nybegynderen og personer med slidgigt eller svage håndled kan firkantede rundpinde være lettere at strikke med og mere aflastende at bruge over længere tid.

Rundpindesættet har pinde i str. 4.00-8.00 mm med wirer i forskellige længder. Wirerne er hukommelsesfrie med et 360 graders rotationsled. Disse wirer twister derfor ikke på samme måde som med wirer uden rotationsled, hvilket gør disse rundpinde mere behagelige at strikke med.

De udskiftelige rundpinde er i materialet: lamineret birketræ,  kan bruges til både rundstrik og strik frem og tilbage.

Det naturlige birketræ er et meget holdbart og let materiale, hvilket giver nogle stærke og behagelige strikkepinde. Strikkepindene er dejlige at holde ved og arbejde med, da birketræet føles varmt i hænderne, ligesom de ikke vejer meget. Strikkepindene har tilmed en fantastisk smuk og dyb lavendelfarve. De er derfor ikke kun dejlige at strikke med, men også flotte at se på. Rundpindene har en lakeret og glatpoleret overflade med en mat finish, og garnet glider derfor nemt på pindene.

Når du skal skifte wire eller pind, skal du bruge den medfølgende strammenøgle. Den ønskede wire og pind skrues sammen. Nøglen stikkes ind i det lille hul, som er i enden af wiren. Med den ene hånd holder du om wiren, og med den anden hånd drejer du nøglen. Når du strammer, sikrer du, at pinden og wiren sidder solidt sammen, og når pinden skal løsnes fra wiren, bruger du igen strammenøglen.

Rundpindesættet leveres i praktisk omslag, som er håndsyet i stof uden brug af plastik.

Udskiftbar rundpindesæt fra KnitPro-serien J’adore Cubics har firkantede pinde og en ergonomisk form.